sâmbătă, 21 februarie 2015

Dupa 73 de ani de activitate, Vocea Rusiei în limba română şi-a încetat activitatea

Vocea Rusiei în limba română şi-a încetat activitatea

De asemenea, Vocea Rusiei în limba română suspendă şi segmentul online al redacţiei – site şi pagina de Facebook. Mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi, ne-au susţinut şi ne-au ajutat să ne desfășurăm activitatea, se arata in comunicatul redactiei
 http://romanian.ruvr.ru/2015_02_18/Vocea-Rusiei-in-limba-romana-Si-a-incetat-activitatea-0556/

2 comentarii:

  1. INTERESANTE UNELE COMENTARII:
    mihail gavril popamihail gavril popa 18 februarie, 16:57
    Mulţumim şi noi cititorii Români, care am urmărit cu mult interes şi am îndrăgit postul Vocea Rusiei. Nu cunoaştem motivele care au stat la baza acestei decizii, pe care noi o regretăm. Pare o decizie cu totul ciudată, cu atât mai mult cât Vocea Rusiei a transmis în România chiar ş în perioada celui de al Doilea Război Mondial. Încetarea postului Vocea Rusiei, în mod cert a lăsat un gol în sufletele Românilor, cititori ai postului Vocea Rusiei.
    # cozubascozubas 18 februarie, 19:39
    Eu personal cred ca-i o mare, mare greseala ! Ati intristat ingrozitor si poate un pic ati dezamagit oamenii care v-au fost loiali,care au crezut in voi si care v-au iubit, intorcandu-le brusc spatele...Nu mai exista alternativa in limba romana la propaganda americana omniprezenta...Va urez viata lunga, sanatoasa si fericita voua celor de la Vocea Rusiei si poate ca, cine stie, macar segmentul online il veti reanima. Ar fi atat de pacat sa se destrame si sa moara definitiv intreaga Voce a Rusiei pentru romani!!!!
    # TitiTiti 18 februarie, 21:03
    Probleme cu banutii, cu pretul petrolului alea alea... Sper sa ramaneti inchisi si benzina sa fie mai ieftina!
    # mihailmihail 18 februarie, 22:36
    Am citit cu deosebit interes si am indragit Vocea Rusiei. Regret ca deocamdata nu mai pot citi stirile adevarate. Sper sa reveniti asupra deciziei.
    # vbotnarciucvbotnarciuc 19 februarie, 14:39
    Pacat...multumesc pentru ce a fost pana acum.
    # livialivia 19 februarie, 15:31
    Vocea Rusiei este un site de justa informare , stiam si noi romanii ce se intampla real in Rusia, stiam si noi romanii ce gandesc jurnalistii de la Vocea Rusiei despre asasinii si mafiotii Basescu Traian, Klaus Johannsi si intreaga lor camarila comuna, Speram la revenirea cat mai curand a Vocii Rusieim in limba romana. Pana atunci respect, Vocea Rusiei in oricarea alta limba ai mai emite.
    # costelcostel 19 februarie, 19:03
    Cu multa parere de rau aud in mod oficial de incetarea activitatii,dupa 73 de ani! Si iar un lucru de rau augur, din nou in sfanta zi a Nasterii Domnului! Ceausescu a fost executat in aceeasi zi. Va multumesc pentru profesionalismul cu care ne-ati informat. Pacat era o sursa alternativa de informare pe care o urmaream cu pasiune. Poate reveniti asupra deciziei...
    # Florin GramaticuFlorin Gramaticu 19 februarie, 20:28
    Aole, ce dezastru, n-am sa mai pot dormi la noapte !
    # Raspopitu DeceneuRaspopitu Deceneu Ieri, 01:14
    a mai ramas russia today si putem spune ca este un inceput spre sfarsitul propagandei rusesti in Romania.
    # razvanrazvan Ieri, 14:45
    cum ramane cu sputnik ? vor adauga si limba romana pe site-ul sputniknews.com ?
    Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/2015_02_18/Vocea-Rusiei-in-limba-romana-Si-a-incetat-activitatea-0556/

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau si eu sa "citesc " Vocea Rusiei !

    RăspundețiȘtergere